ЈАВНИ НАБАВКИ

Почитувани,

Овде може да ги погледнете сите информации за јавните набавки кои ги објавува Министерството за информатичко општество и администрација согласно Планот за јавни набавки.

ЈАВНИ НАБАВКИ

Интерни процедури за спроведување на јавните набавки

2019

2018

 

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form