Министер за информатичко општество и администрација

Search form

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 28 ноември 2022

Министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити денеска се сретна со претставниците на Младинско здружение на глуви и наглуви - ,,Млад знак“, од МОФ(Младински образовен форум) и со претставник од средното училиште ДУЦОР „Партенија Зографски“ со кои разговараше за нивните предизвици и проблеми.

Скопје, 28 ноември 2022

Министерството за информатичко општество и администрација активно се приклучи кон мерките за заштеда на електрична енергија за добробит на граѓаните и воопшто на целата држава.

Скопје, 28 ноември 2022

Министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити, денеска присуствуваше на поставувањето на темелите на храмот на знаењето- почетокот на реконструкцијата на зградите на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Скопје, 28 ноември 2022

Министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити денеска се сретна со претставниците на Младинско здружение на глуви и наглуви - ,,Млад знак“, од МОФ(Младински образовен форум) и со претставник од средното училиште ДУЦОР „Партенија Зографски“ со кои разговараше за нивните предизвици и проблеми.

Скопје, 28 ноември 2022

Министерството за информатичко општество и администрација активно се приклучи кон мерките за заштеда на електрична енергија за добробит на граѓаните и воопшто на целата држава.

Скопје, 28 ноември 2022

Министерот за информатичко општество и администрација, Адмирим Алити, денеска присуствуваше на поставувањето на темелите на храмот на знаењето- почетокот на реконструкцијата на зградите на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје.

Pages

 

 

 

 

 

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk

 

» Стратегија за отворени податоци 2018-2020

» Национална стратегија за сајбер безбедност на Република Северна Македонија 2018 - 2022

» Стратегија за реформа на јавната администрација 2018-2022 година (лектура во тек)

» Акциски план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Нацрт Годишен извештај за спроведување на акцискиот план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2021 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2020 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2019 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2018 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2017 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2016 година

» Водич за давање повратна информација до јавноста за резултатите од процесите на подготовка на закони