Министер за информатичко општество и администрација

Search form

СООПШТЕНИЈА

Ниш, 15 ноември 2021

Република Северна Македонија и земјите од Западен Балкан интензивно работат за ефикасна имплементација на договорите кои ја трасираат целта нашиот регион да стане поврзан, заеднички и отворен пазар.

Скопје, 11 ноември 2021

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири денеска се сретна со претставникот на ОЕЦД СИГМА, Ксавиер Систернас. Овој состанок доаѓа како резултат на целосната посветеност за постигнување на однапред зададените цели.

Скопје, 10 ноември 2021

Република Северна Македонија е решена на патот на забрзана дигитализација и зголемена примена на дигитални решенија, електронските услуги.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Ниш, 15 ноември 2021

Република Северна Македонија и земјите од Западен Балкан интензивно работат за ефикасна имплементација на договорите кои ја трасираат целта нашиот регион да стане поврзан, заеднички и отворен пазар.

Скопје, 11 ноември 2021

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири денеска се сретна со претставникот на ОЕЦД СИГМА, Ксавиер Систернас. Овој состанок доаѓа како резултат на целосната посветеност за постигнување на однапред зададените цели.

Скопје, 10 ноември 2021

Република Северна Македонија е решена на патот на забрзана дигитализација и зголемена примена на дигитални решенија, електронските услуги.

Pages

Со еден клик до сите услуги
Uslugi.gov.mk

» Стратегија за отворени податоци 2018-2020

» Национална стратегија за сајбер безбедност на Република Северна Македонија 2018 - 2022

» Стратегија за реформа на јавната администрација 2018-2022 година (лектура во тек)

» Акциски план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Нацрт Годишен извештај за спроведување на акцискиот план на стратегијата за реформа на јавната администрација 2018-2022 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2020 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2019 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2018 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2017 година

» Годишен извештај од регистарот на вработените во јавниот сектор 2016 година

» Водич за давање повратна информација до јавноста за резултатите од процесите на подготовка на закони