ПОКАНА ДО МЕДИУМИ: Јавна расправа за Нацрт - Стратегијата за Реформа на јавната администрација 2023-2030

Министерството за информатичко општество и администрација и РЕСПА организираат јавна расправа за Нацрт верзијата од Стратегијата за реформа на јавната администрација 2023-2030.

Јавната расправа ќе се одржи на 01.12.2022 година (четврток), со почеток од 10.00 часот, во хотел Холидеј Ин.

Ги покануваме медиумите да го проследат настанот.

https://mioa.gov.mk/?q=mk/node/2103