ПОКАНА ДО МЕДИУМИ

Почитувани,

Министерството за информатичко општество и администрација на 31 октомври 2022 година (понеделник), организира јавна расправа во однос на Законот за вработените во јавниот сектор и Законот за административни службеници.

Јавната расправа ќе се одржи во Клуб на пратеници со почеток во 10.00 часот.

Ги покануваме медиумите да го проследат настанот.