Minister of information society and administration

Search form

ANNOUNCEMENTS

Skopje, October 20th, 2020

The Minister of Information Society and Administration Jeton Shaqiri held a working meeting with the Ambassador of the Federal Republic of Germany, H.E. Anke Holstein. The meeting included discussions on the ministry's ongoing projects, challenges and attained goals, as well as future plans for cooperation.
 

Skopje, October 20th, 2020

Today, a working meeting was held with the new EU Ambassador David Geer. The meeting was held in a constructive atmosphere, whereby Minister Jeton Shaqiri acquainted the EU Ambassador with the ministry's projects related to professionalization of administration, development of public service digitalization, as well as activities that would be undertaken to improve the climate for freedom of media and financial independence thereof.
 

Skopje, October 15th, 2020

Today, the Minister of Information Society and Administration Jeton Shaqiri met with UNDP Resident Representative Narine Sahakyan.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Скопје, 13 февруари 2021

По повод Светскиот ден на радиото, 13 февруари, заменикот министер за информатичко општество и администрација Александар Бајдевски, беше гостин во „Стадион“ на Канал 77. Наместо од студио, емисијата се емитуваше од Мозаик салата во претседателската вила, а разговорите се водеа на тема „Има ли вакцина за спас на медиумите“.

Скопје, 11 февруари 2021

 

Ова меѓу другото го изјави министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири, на настанот на кој беше презентиран извештајот за мониторингот над препораките од финалниот извештај за проектот „Проценка на ранливост од корупција во политиките и постапките за вработување, со посебен фокус на непотизам, кронизам и клиентелизам”. Настанот е во организација на Транспаренси Интернешнл-Македонија и Државната комисија за спречување на корупција, поддржан од Холандската амбасада.

Скопје, 11 февруари 2021
 
Продолжување и продлабочување на соработката меѓу двете земји, беше тема на денешната работна средба меѓу министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири и амбасадорот на Република Полска, Н.Е. Војциех Тицињски.

Pages