Minister of information society and administration

Search form

ANNOUNCEMENTS

Skopje, October 22nd, 2020

The Minister of Information Society and Administration, Jeton Shaqiri, participated in webinar organized by NEXUS - Civil Concept and the NATO Public Diplomacy Division in Brussels. The webinar is part of the project titled: "Cyber Hygiene: Understanding Cyber Security Challenges as an Important Part of NATO's Core Task of Collective Defense“.

Skopje, October 21st, 2020

The Minister of Information Society and Administration Jeton Shaqiri held a working meeting with the British Ambassador to North Macedonia , H.E. Rachel Galloway.

Skopje, October 20th, 2020

The Ministry of Information Society and Administration, with cooperation with the company Huawei, provides an opportunity to award the five best students from ICT faculties in the Republic of North Macedonia. The opportunity in question is an online study programme "Huawei Seeds for the Future” organized by the company Huawei since 2008, which offers opportunity for the best students to gain knowledge of its operations in the ICT industry. All costs for this programme are covered by the company Huawei. The programme will be held from 2nd to 6th November 2020 on the public educational programme iLearningX.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Скопје, 2 март 2021

Во рамки на активностите за реорганизација и оптимизација на институциите, денеска се одржа првиот состанок на работната група за изработка на нов Закон за организација на органите на државна управа.

На состанокот учествуваа министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири, водач на овој проект, Слаѓана Тасева, претставници од релевантни институции, граѓански сектори и политички партии.

Скопје, 19.02.2021 година

Денес, заменик-министерот на Министерството за информатичко општество и администрација, Александар Бајдевски, беше учесник на Стручна дебата за реформите во јавниот медиумски сервис МРТВ. Дебатата беше организирана од Здружението на новинарите на Македонија, во вид на вебинар, а се одржуваше на платформата ЗУМ. Заменик-министерот Бајдевски говореше на темата „Важноста на политичката и финансиската независност на МРТВ“.

Скопје 18 февруари 2021

Денеска се одржа работна средба со претставниците на „Мастеркард“, преку видео-конференциска врска, на која беше презентирано решението за дигитална идентификација на граѓаните на Република Северна Македонија.

Pages