Minister of information society and administration

Search form

ANNOUNCEMENTS

Skopje, October 28, 2020

Today, the Minister of Information Society and Administration, Jeton Shaqiri held a working meeting with Mr. Aleksandrs Antonovs, functional analysis and state reorganization expert.

Skopje, October 27th, 2020
 

As part of the third Western Balkans Digital Summit, held online in Tirana this year, the Minister of Information Society and Administration Jeton Shaqiri participated in the session titled: "The Role of Governments in Digital Transformation“.This Digital Summit, held as part of the Berlin Process, notes participation of high government representatives from the region, the European Commission, the Council of Regional Cooperation, representatives of business communities and other relevant stakeholders.

Skopje, October 22nd, 2020

The Minister of Information Society and Administration, Jeton Shaqiri, participated in webinar organized by NEXUS - Civil Concept and the NATO Public Diplomacy Division in Brussels. The webinar is part of the project titled: "Cyber Hygiene: Understanding Cyber Security Challenges as an Important Part of NATO's Core Task of Collective Defense“.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Скопје, 10 март 2021

Известување и образец за дозвола за движење за време на полициски час од 22:00 часот до 05:00 часот наредниот ден од 10-22 март 2021
Владата на вчерашната седница донесе одлука со која се ограничува движењето во перидот од 22.00 – 05.00 часот наредниот ден од 10 – 22 март 2021 година.

По исклучок комапаниите кои работат во смени ќе може да издадат дозвола за движење на своите вработени.

Скопје, 09 март 2021

На денешната седница на Владата на Република Северна Македонија, донесена е одлука за забрана за движење на населението и на возилата од јавен превоз на територијата на Република Северна Македонија, во временски период од 22:00 часот до 05:00 часот следниот ден, почнувајќи од 10 март 2021 година (среда) до 22 март 2021 година (понеделник).

Од дозволите за движење кои Министерството за информатичко општество и администрација ги издаде во текот на минатата година...

Скопје, 3 март 2021 година

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири се обрати на панел дискусија, во рамките на регионалната онлајн конференција, насловена како: „Сајбер отпорност и изградба на капацитети за сајбер безбедност на Западен Балкан“.

Pages