Сподели:

ЈАВНИ НАБАВКИ

Почитувани,

Овде може да ги погледнете сите информации за јавните набавки кои ги објавува Министерството за информатичко општество и администрација согласно Планот за јавни набавки.

На Електронскиот систем за јавни набавки, може да ги најдете сите информации, огласи, договори кои се однесуваат на јавните набавки на Министерството за информатичко општество и администрација.

ЈАВНИ НАБАВКИ

2019

2018

 

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form